MozillaDanmark generelt » OpenOffice konference i Odense torsdag den 30. april

hansen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 3404
Tilmeldt: lør 18. dec 2004 19:28

OpenOffice konference i Odense torsdag den 30. april

Indlægaf hansen » man 20. apr 2009 16:23

Konference i Odense 30/4-09:
Træt af blive bundet ting på ærmet: Dyre licenser, produkter du ikke har bedt om med funktioner, du aldrig vil få brug for og med bindinger og blindgyder du ikke anede eksistensen af?

Der findes et reelt alternativ – en kontorpakke, som er åben og som kan hentes frit.For at sætte fokus på de mange muligheder der i dag findes ift. OpenOffice, indbyder Foreningen for Open Source Leverandører i Danmark , OSL, til konference den 30. april. OSL arrangerer i samarbejde med Syddansk Universitet og gruppen bag OpenOffice.org den første konference i Danmark med fokus på den åbne kontorpakke.

Konferencen, der er sponsoreret af IBM, kommer til at bestå af to sideløbende spor – et forretningsbaseret og et teknisk spor.

OpenOffice i et forretningsmæssigt perspektiv
Det forretningsmæssige spor henvender sig først og fremmest til ledere, der overvejer at skifte til OpenOffice i deres virksomhed eller organisation. Hvilke overvejelser bør man gøre sig, inden man træffer en beslutning, og hvordan ser økonomien ud?

OpenOffice i et teknisk perspektiv
Det tekniske spor henvender sig fortrinsvis til teknikere, programmører og IT-ansatte, som gerne vil vide mere om kontorpakkens tekniske muligheder.
"Vi har forsøgt at sammensætte et program, som tilgodeser både chefen og teknikeren, og der vil være emner, som kan bruges såvel i det offentlige som i den private virksomhed," fortæller Morten Kjærsgaard, formand for OSL.

Leif Lodahl, talsmand for OpenOffice i Danmark, tilføjer: "Det har været en vigtig pointe i programsammensætningen, at det er historier fra det virkelige liv, der kommer frem på konferencen. Jeg håber, at vi har formået at dække de emner, der er interesse for ude i IT-afdelingerne i Danmark".

Konferencens program kan downloades her:
http://osl.dk/fileadmin/user_upload/pdf ... rogram.pdf

Prisen for at deltage i konferencen er 300 kr. (OSL's fuldgyldige medlemmer kan dog deltage gratis, og foreningens støttemedlemmer samt studerende kan deltage til halv pris). Skulle man ønske mulighed for at opstille en stand, skal man være velkommen til at kontakte os.
Tilmelding kan ske via dette link: http://budurl.com/oookonf eller ved at sende en mail til OSL's sekretariat.

Læs mere på www.osl.dk

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2a1pre) Gecko/20090417 Minefield/3.6a1pre