Side 1 af 1

Billeder forsvant

Indlæg: ons 8. jan 2014 21:44
af k.møller
Var i fær med at lave hjemmeside med KompoZer, og var næsten færeig, forsvant alle billeder, så nu er der kun en firkant i billedernes størelse men en lille rød prik i øverset venstre hjørne. det forstår jeg ikke.
??????

Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.0; Trident/5.0)

Re: Billeder forsvant

Indlæg: ons 8. jan 2014 22:02
af Kim Ludvigsen
Forsvandt billederne fra KompoZer eller fra selve hjemmesiden? Den røde prik betyder, at billedet ikke kan findes, hvilket tyder på en fejl i adressen til billederne, eller at billederne ikke ligger det pågældende sted.

Hvis siden ligger på nettet, så giv os et link til den, så vi kan tjekke koden for eventuelle fejl.

Re: Billeder forsvant

Indlæg: tors 9. jan 2014 20:09
af k.møller
Billederne forsvant på KompoZer, og billderne likker på samme hardisk som KompoZer.

Re: Billeder forsvant

Indlæg: tors 9. jan 2014 20:36
af Kim Ludvigsen
Så er det henvisningen til billederne, der er forkert. Bedste fremgangsmåde er normalt at placere billederne i samme mappe som dine sider, inden du indsætter dem. Hvis der er mange sider/billeder kan det måske være mere overskueligt at placere billederne i en undermappe, men også det skal gøres inden du indsætter dem.

Hvis du har gjort dette, men alligevel har problemet:

Har du mulighed for at uploade siden, så vi kan se koden?

Alternativt kan du åbne siden i KompoZer, skift til kildekodevisning, og kopier så alt indholdet ind her.

Fortæl også, om billederne ligger i samme mappe som din side, om de ligger i en undermappe, eller om de ligger et andet sted på computeren.