Side 1 af 1

Sitemanager

Indlæg: søn 27. apr 2014 19:25
af Anna Louise
Hej - jeg har købt Kims libris-hæfte og deri skriver han, at sitemanageren ikke kan overføre et baggrundsbillede på et site. Det er jo et gammelt hæfte - er der nogen der ved om den kan i dag?
VH Anna Louise

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko

Re: Sitemanager

Indlæg: søn 27. apr 2014 20:28
af Kim Ludvigsen
Det er desværre stadig et problem. Du kan overføre billedet manuelt enten med et FTP-program eller med et netværkssted i din Windows.

Sitemanager

Indlæg: man 28. apr 2014 13:32
af Anna Louise
Tak for hurtigt svar - men vil det sige at jeg skal gøre det hver gang jeg har opdateret noget på en side, eller vil baggrundsbilledet så være der en gang for alle på alle sider?
VH
Anna Louise

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko

Re: Sitemanager

Indlæg: man 28. apr 2014 13:54
af Kim Ludvigsen
Du skal kun overføre billedet manuelt én gang for hvert billede. Bruger du det samme baggrundsbillede på alle sider, skal det altså kun gøres en enkelt gang.