Side 1 af 1

Piltaster i KompoZer 8

Indlæg: ons 11. nov 2009 13:15
af Ronny
Hvorfor kan man ikke mere bruge piltaserne på tasstaturet i version 8b1, da de virker i version 7.1

Ronny

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; OfficeLiveConnector.1.4; OfficeLivePatch.1.3)

Re: Piltaster i KompoZer 8

Indlæg: ons 11. nov 2009 14:42
af Kim Ludvigsen
Jeg kan bekræfte problemet (Windows XP). Jeg kan ikke finde nogle oplysninger om det andre steder på nettet.

Re: Piltaster i KompoZer 8

Indlæg: ons 11. nov 2009 15:31
af Ronny
Det må vel være den rettelse fra version 7.1 til 8, da det virker i version 7.1, som jeg også kører i Windows XP ?

Ronny

Re: Piltaster i KompoZer 8

Indlæg: ons 11. nov 2009 15:45
af Kim Ludvigsen
Jeg ved, at programmøren selv foretrækker at bruge tastaturet til navigering, så måske dette er et problem, der kun findes i Windows. Nogen med en Linux-udgave, der gider at tjekke? Hvis det virker i Linux, skal vi nok lige have sendt en bug-rapport til udvikleren.

Re: Piltaster i KompoZer 8

Indlæg: ons 11. nov 2009 15:53
af Jørgen Rasmussen

Re: Piltaster i KompoZer 8

Indlæg: ons 11. nov 2009 17:36
af Kim Ludvigsen
Ok, så ved programmøren, at der er et problem. Så må vi bare håbe, det bliver løst i den færdige udgave af 0.8.

Re: Piltaster i KompoZer 8

Indlæg: man 16. nov 2009 22:11
af Ronny
Så har jeg testet version 0.8b1 og den engelske virker nu med piltasterne, den danske gør ikke på min vista.
Jeg fjernede en-US.manifest og en-US.jar, så virker piltasker ikke, lige så snart de 2 filer igen er i sub dir, virker piltaster igen..
SÅ jeg tror der er en bug i oversættelsen til dansk eller er jeg helt forkert på den ?
:o

Re: Piltaster i KompoZer 8

Indlæg: man 16. nov 2009 22:32
af Kim Ludvigsen
Jeg har sendt en kommentar med dine erfaringer til den tidligere nævnte bug.

Re: Piltaster i KompoZer 8

Indlæg: fre 5. mar 2010 06:54
af Kim Ludvigsen
Det viste sig, at fejlen ikke skyldtes en programmørfejl, som programmøren selv troede. Vores utrættelige Jørgen Rasmussen har opsporet fejlen efter det viste sig, at den stadig var i den danske version, men ikke i den tyske og engelske version.

En rettelse er sendt til KompoZer-teamet. Jeg har endnu ikke fået svar fra teamet, men jeg forventer, at der vil blive lavet et nyt build med rettelsen i løbet af en uges tid.

Re: Piltaster i KompoZer 8

Indlæg: søn 4. apr 2010 02:08
af Christian Wiedekamm
Det er sandelig nogle lange uger.
M.v.h.

Re: Piltaster i KompoZer 8

Indlæg: søn 4. apr 2010 02:46
af Kim Ludvigsen
Jeg har glemt at skrive her, efter jeg fik svar fra programmøren.

Programmøren har ikke villet lave et nyt dansk build, fordi han mener, det ikke er den rette årsag til fejlen. Han ville dog få opdateret den danske sprogfil med rettelsen, så prøv at installere den.

Programmøren har sikkert meget bedre tjek på koden, og hvad der forårsager hvad, end vi andre almindelige dødelige, men fejlrettelsen virker hos Jørgen, og den virker hos mig - og den vil sikkert også virke hos dig.

Re: Piltaster i KompoZer 8

Indlæg: søn 16. maj 2010 04:17
af scam_killer
Kan blot konstantere at fejlen stadig væk er der med pile tasterne i den danske Windows og Linux udgave af KompoZer 0.8b3

Re: Piltaster i KompoZer 8

Indlæg: søn 16. maj 2010 06:22
af Kim Ludvigsen
Har du installeret sprogpakken? Selve programpakken er ikke blevet opdateret, så der findes fejlen stadig. Sprogpakken er blevet opdateret, så hvis du installerer den, bør fejlen meget gerne forsvinde.