MozillaDanmark generelt » Hvorfor vil Firefox tage kontrol over min PC?

NilsTorben
 

Hvorfor vil Firefox tage kontrol over min PC?

Indlægaf NilsTorben » fre 5. jan 2018 08:51

Hvorfor skal enhver opdatering af Firefox resultere i, at filtypen htmlfile bliver udskiftet med "firefoxhtml?" Pisseirriterende. Jeg må så omdøbe tilbage, da jeg selv styrer mit system.
Og hvorfor bliver Yahoo search ved at dukke op, så jeg må fjerne den igen.
En virkelig irriterende tendens, der går igen både i windows, der i høj grad forsøger at forhindre mig i at bruge min computer ("Du har ikke rettighed til at åbne denne fil" især i Windows 7), Google er også slem, gemmer og behandler åbenbart alt, hvad jeg foretager mig, hvis ikke jeg gør mig til specialist i alle de skjulte faciliteter.
Google er Big Brother.

Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

Kim Ludvigsen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 12089
Tilmeldt: lør 5. mar 2005 21:45

Re: Hvorfor vil Firefox tage kontrol over min PC?

Indlægaf Kim Ludvigsen » fre 5. jan 2018 09:06

Hej NilsTorben

Firefox husker normalt sine indstillinger, så de ikke ændres ved en opdatering. Det gælder både indstillinger for filtyper og indstillinger for søgemaskiner. Måske du har et andet program, der laver rod? Det er typisk sikkerhedsprogrammer eller programmer til automatisk opdatering, der kan lave rod.

Når du nævner Yahoo Search, så fristes jeg til at spørge, hvilket sprog du har i din Firefox - og om det er i søgefeltet eller et andet/andre steder, at Yahoo Search dukker op.
Mvh. Kim