Thunderbird & Lightning » Dårligt mailsystem!!!

Vagn Frederiksen
 

Dårligt mailsystem!!!

Indlægaf Vagn Frederiksen » tors 1. mar 2018 17:21

Hvad betyder dette:

Størrelsen på den meddelelse, du er ved at sende, overstiger en midlertidig størrelsesgrænse på serveren. Meddelelsen blev ikke sendt; prøv at gøre meddelelsen mindre, eller vent lidt og prøv igen. Serveren svarede: 4.1.1 rPxnekzJtqPSV <marketing@wildhunterb2b.ie> requested action aborted, try again later [Stofa-24507].


Ved du om der findes et dårligere mailprogram end dette?

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; ASU2JS; rv:11.0) like Gecko

Kim Ludvigsen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 12089
Tilmeldt: lør 5. mar 2005 22:45

Re: Dårligt mailsystem!!!

Indlægaf Kim Ludvigsen » tors 1. mar 2018 17:32

Hej Vagn

Det er ikke mailprogrammet, der er noget galt med.

Du har sandsynligvis vedhæftet en fil til mailen, eller du har indsat billeder i den. Problemet er så, at mailen kommer til at fylde mere end din mailudbyders mailserver kan/vil klare.

De fleste mailservere har en begrænsning på 10 MB, men på grund af såkaldt overhead i en mail, er den reelle grænse omkring 6,5 MB. Fylder mailen mere, kan den ikke sendes, og man får en fejlmeddelelse fra mailserveren.

I dit tilfælde kan grænsen dog være betydeligt mindre. Det ser ud som om, mailserveren af en eller anden grund har sat en midlertidig lavere grænse. Og du kan så risikere, at grænsen hæves efter et stykke tid. Hvis du vil vide, hvad der præcis er galt, så kontakt din mailudbyder (Stofa).
Mvh. Kim