Thunderbird & Lightning » Sletter A en mail?

BjørnEnemark
 

Sletter A en mail?

Indlægaf BjørnEnemark » søn 14. jul 2019 01:10

Kan det være rigtigt, at et tryk på a sletter en mail fuldstændigt - altså uden at flytte den til Slettet? Kan man slå det fra?

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

Kim Ludvigsen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 11963
Tilmeldt: lør 5. mar 2005 22:45

Re: Sletter A en mail?

Indlægaf Kim Ludvigsen » søn 14. jul 2019 04:38

Hej Bjørn

Nej, meddelelsen slettes ikke, den arkiveres. Du kan finde meddelelsen i den mappe, som din Thunderbird er indstillet til at placere arkiverede meddelelser i.

Hvis du ikke ved, hvilken mappe det er:
Klik på menuknappen.
Hold musemarkøren over Indstillinger, så en undermenu åbnes.
Klik på Kontoindstillinger på undermenuen.
Klik på Kopier og mapper i oversigten til venstre.
Du kan nu aflæse placeringen af arkiverede meddelelser i afsnittet Arkiv for meddelelser til højre.

Hvis du vil undgå utilsigtede handlinger ved tastaturgenveje, kan du ændre dem eller deaktivere dem med udvidelsen Dorando keyconfig:
https://addons.thunderbird.net/da/thund ... keyconfig/
Mvh. Kim